proefavond

Afgelopen woensdag 17 maart werd in De Wenck een proefavond georganiseerd. 22 mensen, onder wie een groot aantal bewoners, genoten van een maaltijd die bereid was door leerlingkoks van het ROC Nieuwegein. Het initiatief is zo’n succes dat De Wenck nu wekelijks op woensdag een maaltijd gaat serveren.

De maaltijd werd geserveerd op een A3 vel als placemat en naast bestek lag een pen. Zo konden de gasten hun opmerkingen achterlaten.

Die bleken eensgezind: mensen vonden het een heerlijke maaltijd en bovendien werd van de gezelligheid erg genoten. Het diner was zeker voor herhaling vatbaar vonden de gasten.

Op de placemats schreven ze naast hun waardering ook een aantal wensen, zoals de mogelijkheid van een glutenvrij maaltijd en een menulijst. De glutenvrije maaltijd is vanaf nu mogelijk en ook de menulijst komt er, net zoals mogelijkheid om wijn te drinken, tegen een vergoeding van € 1,25 per glas en flessen water en lichtjes op tafel. Wellicht wordt in de toekomst het aantal avonden uitgebreid

Enthousiast geworden? Als u zich uiterlijk maandagavond voorafgaand aan de woensdag opgeeft, kunt u ook meeëten. De kosten bedragen € 5,-